Šľahajte vajíčka s cukrom, dokým sa nevytvorí belavá zmes. Prilejte olivový olej a opäť zašľahajte. Potom pridajte ricottu a stále vytrvalo miešajte. Postupne prisypávajte múku s práškom do pečiva, zmes sa musí dokonale prepojiť. Horkú aj bielu čokoládu rozpusťte vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnnej trúbe. Cesto rozdeľte na dva diely, do prvého dajte horkú čokoládu, do druhého bielu a starostlivo zapracujte. Tretinu bieleho cesta nalejte do maslom namazanej a múkou posypanej formy na biskupský chlebíček. Potom vlejte polovicu čokoládového cesta. Postup opakujte s tretinou bieleho cesta a druhou polovicou čokoládového cesta. Na záver pridajte zvyšok bieleho cesta. Pečte pri 180 °C asi 50 minút. Mieru „prepečenosti“ skontrolujte vpichnutím špajle – musí byť suchá.