Mozz chutné recepty

Koláč s tuniakom a mozzarellou

Náročnosť Nízka
Doba varenia 30 - 45 minút
Počet osôb 4 osoby

Ingrediencie

  • 3x 125 g balenia Galbani Mozzarella
  • 100 g ovsených vločiek
  • 60 g kuskusu
  • 10 g masla
  • 100 g bieleho jogurtu
  • 80 g fazuľových strukov
  • 2 malé plechovky tuniaka
  • 2 vajcia
  • 1/2 lyžičky prášku do pečiva
  • estragón
  • ligurček
  • petržlenová vňať
  • teplá voda
  • soľ

Postup prípravy

Ovsené vločky zmiešajte spolu s kuskusom a zalejte minimálne rovnakým množstvom vriacej vody. Pridajte soľ, maslo a nechajte odležať (počkajte, dokým vločky s kuskusom nevsiaknu všetku vodu). Potom do zmesi vmiešajte jogurt, prášok do pečiva a bylinky. Hotovú hmotu prelejte do formy na pečenie; navrch priložte kúsky tuniaka a fazuľové struky. Zalejte rozšľahanými vajíčkami a na to naukladajte kolieska mozzarelly Galbani. Pečte v trúbe pri 180 °C asi 30 minút. Servírujte nakrájané vo forme trojuholníčkov.