Mozz chutné recepty

Cuketové pizzety s paradajkami a mozzarellou Cubettini

Náročnosť Nízka
Doba varenia 30 - 45 minút
Počet osôb 2 osoby

Ingrediencie

  • 1 veľká cuketa
  • 100 g paradajkového pretlaku
  • extra panenský olivový olej
  • oregano
  • 1 balenie Galbani Cubettini 150g
  • soľ
  • čierne korenie

Postup prípravy

Vo veľkej mise zmiešajte paradajkový pretlak, olej a oregano a podľa chuti zmes osoľte a okoreňte. Olúpanú cuketu nakrájajte na kolieska hrubé asi 3mm. Kolieska cukety rozložte na plech vystlaný papierom na pečenie a natrite pripravenou paradajkovou zmesou. Posypte mozzarellou Cubettini a podľa chuti ozdobte oreganom. Pizzety dajte piecť do rúry rozohriatej na 180°C a pečte asi 20 minút. Ihneď servírujte.