500 g kelu
1 balenie Galbani Cubettini
1 vajce
1 červená cibuľa
bazalka
olivový olej
soľ a korenie
50 g parmezánu
200 g lístkového cesta
Na drobno nakrájaný kel varte vo vode asi 4 minúty a potom ho sceďte. Na panvici rozpáľte olivový olej a opražte cibuľu do zlatista. Potom k nej pridajte bazalku a kel a všetko varte 10 minút. Medzitým v miske rozšľahajte vajce s nastrúhaným parmezánom tak, aby vám vzniklo husté cestíčko. Osoľte a okoreňte. Formu na koláč vysteľte papierom na pečenie, vložte do nej cesto a nezabudnite z neho vytvarovať okraje koláča. Potom na cesto položte pripravený kel, posypte mozzarellou Cubettini a navrch nalejte parmezánové cestíčko. Koláč vložte do dopredu rozohriatej rúry a pri teplote 200°C pečte 40 minút. Hotový koláč nechajte pred servírovaním vychladnúť.