Mozz chutné recepty

Slaný cuketový koláč s ricottou

Náročnosť Nízka
Doba varenia 30 - 45 minút
Počet osôb 4 osoby

Ingrediencie

1 balenie lístkového cesta

3 cukety

1 cibuľa

500 g ricotty Galbani

2 vajcia

mozzarella Galbani – cubettini

soľ

korenie

Postup prípravy

Cukety nakrájajte na malé kocky a cibuľu nadrobno. Spolu ich osmažte na olivovom oleji dozlatista. Hrniec odstavte zo sporáku, vmiešajte ricottu a nechajte vychladnúť.

Medzitým si rozvaľkajte lístkové cesto a vložte ho do formy na pečenie vystlanej papierom na pečenie.

Vajcia rozšľahajte, osoľte, okoreňte a vlejte do cuketovej zmesi. Zľahka premiešajte a rozložte na cesto do formy. Posypte mozzarellou cubettini a pečte 30 minút pri teplote 180 stupňov.