Na prípravu korpusu:
Na prípravu krému:
Na prípravu citrónovej polevy:
Vytlačte citróny, šťavu nalejte do kastróla, pridajte cukor a maslo. Šľahajte na miernom ohni, dokým sa maslo nerozpustí. Potom prilejte 3 rozšľahané vajcia a 1 žĺtok. Za stáleho miešania na miernom ohni zahrievajte asi 10 min, až zmes zhustne do krému. Ten prepasírujte cez sito, aby ste odstránili prípadné vaječné zrazeniny a nechajte odležať. Polevu si tiež môžete pripraviť vopred a uchovať ju na chladnom mieste.
Maslové sušienky rozdrvte valčekom na kúsočky. Nasypte ich do misy, pridajte citrónovú kôru a postupne prilejte rozpustené maslo. Dôkladne premiešajte. Okraje tortovej formy namažte tukom, dno vyložte papierom na pečenie. Zmes najskôr natlačte lyžicou k okrajom formy, potom ju rozprestrite po celom dne. Ponechajte chvíľu