300 g Galbani Mozzarella Mini
40 ks cherry paradajok
20 plátkov prosciutta cruda
lístky čerstvej bazalky
olivový olej
ružové korenie
citrónový tymian
soľ
Č. 1
Z cherry paradajok odkrojte ich vrchnú časť a lyžičkou vydlabte vnútornú dužinu. Do vytvorenej jamky potom vložte lístok čerstvej bazalky spolu s guľôčkou mini mozzarelly Galbani. Jemne osoľte a dozdobte drveným ružovým korením. Na záver pokvapkajte olivovým olejom a spevnite špáradlom.
Č. 2
Cherry paradajke – pre jej väčšiu stabilitu – odkrojte jej spodnú časť. Špáradlom k nej následne pripojte guľôčku mini mozzarelly Galbani a zabaľte všetko do tenkého plátku prosciutta. Dochuťte štipkou soli a kvapkou olivového oleja. Na ozdobu poprášte predjedlo trochou voňavého citrónového tymianu.