Nejnovější aktuality

28.12.2017

Silvestro Appetitoso

Radi by ste sa počas tohtoročnej silvestrovskej noci vytiahli? Parádu môžete pokojne nechať v skrini. Galbani si pre vás na koniec roka pripravilo hneď niekoľko noviniek, vďaka ktorým budete ako hostitelia za hviezdy.

Galbani, to nie je len mozzarella. Všetky syrové produkty teraz skvelo doplnia aj mäsové výrobky. Zoznámte sa s výberovým, vysoko kvalitným prosciuttom, bresaolou, klobáskou a ďalšími lahôdkami, ktoré budú ozdobou slávnostne prestretej tabule.

Inšpirujte sa našimi jednoduchými a originálnymi receptami, ktoré sú ideálne pre oslavy posledného dňa v roku.

 

 

Jednoduché jednohubky

Efektnosť a jednoduchosť prípravy, to sú dve veľmi dôležité kritériá, ktoré pri príprave pohostenia zohľadňuje každý hostiteľ. Naše jednoduché jednohubky s mozzarellou a prosciuttom crudo di Parma splňujú obidve. Pozrite sa na náš video recept a presvedčte sa.

 

Šalát s mozzarellou a talianskymi údeninami

Že presne neviete, ako kombinovať jemnú mozzarellu a výraznú chuť talianskych údenín? Tak vyskúšajte tento recept, ktorý vás presvedčí o tom, ako sa k sebe tieto dve suroviny skvelo hodia. Verte, že takto ozdobená misa na stole príliš dlho nevydrží…

 

Mozzarellové guličky s pancettou

Mozzarella zabalená v dozlatista opečenej chrumkavej pancette doplnená o sviežu chuť čerstvej rukoly. Kto by odolal? Recept na tento slastný pokrm nájdete tu. Štastie je, že tieto vynikajúce jednohubky nikdy nestihnú vychladnúť.

Tak čo myslíte? Objaví sa tento rok niektorý z receptov aj na vašom večierku?

Prajeme vám vydarenú silvestrovskú zábavu a krásny nový rok plný tých najlepších chutí!

Viete, kedy a kde sa na Sardínii najete ešte viac a lepšie, ako obyčajne? Počas jesenných mesiacov v regióne Barbagia!

Slnečné počasie, teploty okolo príjemných 26 stupňov, more ešte teplé z práve končiaceho leta, turistická sezóna na konci, príjemní ľudia, skvelé jedlo a pitie.

Odkladali ste si dovolenku až na september? Alebo ste sa cez prázdniny len dostatočne nenabažili mora a plážovej pohody?