1 balenie listového cesta
1 balenie Galbani Mozzarella Cubettini
1 cuketa
0,5 kg zemiakov
1 vajíčko
strúčik cesnaku
vetvička rozmarínu
mlieko
strúhanka
extra panenský olivový olej
soľ
Zemiaky umyte a uvarte ich aj so šupou v osolenej vode. Medzitým nakrájajte cuketu na plátky a v hrnci rozpáľte lyžicu oleja a cuketu urestujte spolu s cesnakom. Pridajte soľ, polovičku pohára vody a asi desať minút duste pod pokrievkou. Hotovú cuketu nechajte vychladnúť. Cesto rozvaľkajte a vložte do tortovej formy, posypte strúhankou a dajte piecť do predhriatej rúry na 180°C na asi 10 minút. Zatiaľ, čo sa pečie korpus, pripravte si náplň. Uvarené zemiaky olúpte a pokrájajte na drobné kocky, vložte do misky, polejte trochou oleja, osoľte a posypte jemne nasekaným rozmarínom. Zmiešajte s cuketou, vajíčkom, mliekom a mozzarellou Cubettini. Z rúry vytiahnite hotové cesto a rovnomerne ho naplňte pripravenou zmesou. Formu s koláčom vložte naspäť do rúry a pečte na 180°C asi 25 minút. Koláč servírujte hneď, pokiaľ je ešte teplý.