500 g bravčového mäsa
1 balenie mozzarelly Galbani 125g
300g paradajkového pretlaku
1 cibuľa
1 strúčik cesnaku
soľ
korenie
oregano
bazalka
múka
olivový olej
Mäso pokrájajte na plátky, potrite olivovým olejom a obaľte v múke. Medzitým na veľkej panvici rozohrejte asi lyžicu olivového oleja a mäso na ňom nechajte pár sekúnd zatiahnuť. Potom do tej istej panvice pridajte nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak. Cibuľu opečte dozlatista a potom prilejte paradajkový pretlak a nechajte variť 5 minút. Osoľte, okoreňte, pridajte bazalku podľa chuti a ďalších 10 minút varte. Potom vložte mäso späť do panvice a varte ho v omáčke asi 5 minút, mäso rovnomerne obracajte každé 2 minúty. Nakoniec mäso prikryte na plátky nakrájanou mozzarellou a posypte oreganom. Mäso v omáčke varte ešte ďalších 5 minút a potom hneď servírujte.