500 g toastového chleba
250 g šunky
250 g prosciutto crudo
lososová pasta
pasta z mletého mäsa
šalát
rukola
250 g čerstvého syra
1 balenie Galbani Mozzarella 200 g
Toastový chlieb namažte čerstvým syrom a postupne naň naukladajte vždy plátok prosciutta, rukolu a niekoľko plátkov mozzarelly. Druhý chleba namažte lososovou pastou a použite ho na uzatvorenie sendviča. Ten rozkrojte na 4 trojuholníky. Potom namažte ďalší diel toastového chleba čerstvým syrom a tentoraz na náplň použite šunku, šalát a znovu niekoľko plátkov mozzarelly. Sendvič uzatvorte chlebom, ktorý namažete pastou z mletého mäsa. Aj tento sendvič rozkrojte na 4 časti. Spoločne servírujte ako “finger food”, skvelo sa hodí ako pohostenie pre priateľov. Dobrú chuť!