300 g cestovín farfalle
špargľa
200 g mozzarelly Galbani
1 cibuľa
petržlenová vňať
soľ
korenie
olivový olej
Špargľu povarte približne 5 minút. Po uvarení odrežte tvrdé časti a tie zvyšné mäkké pokrájajte na menšie kúsky. Cibuľu nakrájajte nadrobno a na panvici
rozohrejte olivový olej a na ňom ju opražte do zlatista. Potom pridajte špargľu, soľ, korenie a nakrájanú petržlenovú vňať. Všetko premiešajte a nechajte chvíľu opekať. Uvarte cestoviny tak, aby boli al dente a zatiaľ nakrájajte mozzarellu na menšie plátky.
Uvarené cestoviny dajte na panvicu a premiešajte spolu so špargľou. Pridajte mozzarellu, nechajte 2–3 minúty opiecť a servírujte. Buon Appetito!