250 g lístkového cesta
300 g cukety
250 g tuniaka
250 g ricotty Galbani
300 g Galbani mozzarelly kociek na zapekanie (Cubettini)
1 cibuľa
1 vajce
5 lyžíc strúhanky
soľ
korenie
olivový olej
Cukety ošúpte a nakrájajte na kocky. Na panvici rozpáľte olivový olej a
kocky na ňom pražte 3–4 minúty. Do misy vložte tuniaka, vajce, ricottu, strúhanku a cibuľu a všetko zamiešajte. Po spojení všetkých ingrediencií zmes ešte osoľte, okoreňte, pridajte trocha olivového oleja, polovicu balenia mozzarelly cubettini, opečenú cuketu a premiešajte. Formu vysteľte papierom na pečenie, rozložte na ňom vyvaľkané lístkové cesto, rozprestrite zmes a pečte pri teplote 180 stupňov asi 20 minút. Potom pridajte zvyšok balenia mozzarelly cubettini a dajte zapiecť na ďalších 5 minút. Nechajte trocha vychladnúť a servírujte.