Mozz chutné recepty

Fašírky s mäsom, baklažánom a mozzarellou

Náročnosť Stredná
Doba varenia 30 - 45 minút
Počet osôb 2 osoby

Ingrediencie

500 g mletého mäsa
2 cibule
1 baklažán
100 g strúhanky
1 vajce
2 mozzarelly Galbani
soľ
čerstvá petržlenová vňať

Postup prípravy

Baklažán nakrájajte na menšie kocky, cibuľu na drobno a upražte na oleji. Do misky vložte mäso, soľ, strúhanku, vajce, baklažán s cibuľou, soľ, korenie, petržlenovú vňať a na plátky nakrájanú mozzarellu. Všetko premiešajte a vytvarujte fašírky, na ktorú rozložte plátky druhej mozzarelly. Mäso vložte do rúry, ktorá je rozohriata na 200 stupňov a pečte do zlatista.